In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Gratis duiken met de Aquila

juni 2, 2009

Zoals jullie misschien weten zijn Klaudie en ondergetekende al enkele jaren bezig om wat meer voor het milieu te doen en dan met name de Noordzee.

Omdat het dit jaar het jaar van de oceanen is met de start op 8 juni in Delft krijgt de (Noord)zee veel aandacht. Via Marcel de Boer van Oracle hebben we de eerste sponsering binnen. Dit geld kan ik besteden aan de brandstof vergoeding voor de boot. De Aquila wordt verder door Willem en Paula gratis ter beschikking gesteld. Zodoende kunnen we op door de weekse dagen duiken met als hoger doel het verzamelen van alle troep die niet op een wrak thuis hoort en dan met name de lijnen en de netten. Kortom, als je zin hebt om hier een bijdrage aan te leveren, geef het dan even door. Het is mogelijk om na een aantal van deze duikdagen te hebben meegedaan je gratis het brevet ‘Zoeken en bergen’ haalt. We hebben jullie steun hard nodig dus geef je op en je krijgt meer info. Natuurlijk mag je ook andere goede duikers van deze plannen op de hoogte brengen en ze meenemen.Ik hoor het graag z.s.m. van jullie zodat ik met data kan komen.

Topics: Wrakduiken | No Comments »

Comments are closed.