In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Duik de Noordzee schoon

juni 2, 2009

Stichting Duik de Noordzee Schoon (DDNZS) is opgericht door de eigenaar van Get Wet Maritiem. Het is een organisatie zonder winstoogmerk met een ANBI status. Deze stichting is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een club waar je niet meer omheen kunt als het over het belang van de Noordzee gaat.

De stichting stelt sportduikers die graag hun hobby wrakduiken willen uitoefen én een bijdrage willen leveren aan een beter leefmilieu op wrakken, in staat om actief bij te dragen aan haar doelstellingen. Daarnaast worden sportduikers door geïnformeerd over de cultuurhistorische en biologische aspecten van de wrakken op de bodem van de Noordzee en worden ze geïnformeerd over de gevaren van verspeeld vistuig dat massaal op deze wrakken is achtergebleven.

Een grote groep vrijwilligers en experts staat het bestuur bij, binnen de stichting zijn onderwaterfilmers, fotografen, biologen, archeologen en andere zeer ervaren wrakduikers actief.

Jaarlijks organiseert de stichting één of meerdere expedities naar bijzondere gebieden in de Noordzee. Naast wrakduiken maken wij hierbij ook duiken op natuurlijke riffen zoals de Klaverbank en op andere speciale locaties, die vaak nog niet eerder door duikers bezocht zijn. Het onderzoek, de films en foto’s en andere resultaten van deze tochten worden gedeeld met het brede publiek. Zij hoopt hiermee te bereiken dat er meer kennis van de Noordzee komt en dat de scheepswrakken beschermd worden tegen vernieling.

Duik de Noordzee schoon is altijd op zoek naar duikers die bij willen dragen aan haar activiteiten. Denk je dat je van meerwaarde kunt zijn voor onze duikteams, geef je dan op als vrijwilliger van Duik de Noordzee schoon.

Topics: Duik de Noordzee schoon, Wrakduiken | No Comments »

Comments are closed.