In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Duik de NZ schoon wint AD natuurprijs

oktober 29, 2010

Publieksprijs AD natuurprijsWe zijn inmiddels 2 seizoenen bezig met het project “Duik de Noordzee schoon”. Er zijn honderden kilo’s vistuig geborgen en we hebben de actie uitgebreid naar het beschermen en onderzoeken van wrakken. Veel particulieren, marien biologen, duikers en Noordzee organisaties dragen hier inmiddels hun steentje aan bij. De Noordzee is ‘hot’. Dat is een ding dat zeker is. Het aantal publicaties over het project en de Noordzee neemt sterk toe. De wrakken in de Noordzee krijgen steeds meer de waardering die ze verdienen. Onze activiteiten zijn niet onopgemerkt gebleven en we hebben net de AD Paul Fentener van Vlissingen Natuurprijs 2010 gewonnen.

Deze prijs van 25.000 euro maakt het mogelijk om nog meer energie te steken in het beschermen van de Noordzee en netten en lijnen van de wrakken af te halen. We zijn momenteel biologisch afbreekbare lijn aan het testen en proberen de Noordzee goed zichtbaar te maken. We willen hierbij iedereen bedanken voor hun stem en de bijdrage aan ons project!

Topics: Duik de Noordzee schoon | No Comments »

Comments

You must be logged in to post a comment.