In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Nieuwe trainingen en de laatste wrakduiken

september 8, 2010

We hebben voor het naseizoen de trainingen en wrakduik dagen weer op de website gezet. Het animo voor de trainingen kwam laat op gang, maar intussen zijn bijna alle trainingen vol. Hieronder kunt u nog de mogelijkheden zien.

Maritieme Indoor training op het Falck Nutec terrein
Voor deze hele actieve training in het speciale zwembad waar we stormen kunnen nabootsen zijn alleen nog enkele plaatsen vrij op 7 november en 14 november. Meer info over deze training.

Maritieme  training op de Noordzee
Op 2 oktober organiseren we een Noordzee training en ook deze is vol. Mocht u nog interesse hebben in deze training dan kunt u altijd een mail sturen naar info@getwet.nl en bij voldoende aanmeldingen kunnen we een extra dag inplannen. Meer info over deze training.

Wrakduikdagen
het wrakduikseizoen loopt alweer bijna op zijn eind. Maar ook in de herfst hebben we kans op rustige Noordzee dagen. We hebben dan nog een paar kansen om mooie duiken op de Noordzee te maken en hebben daarom nog een aantal dagen in de planning. Bijvoorbeeld komende zondag, 12 september, hebben we nog 6 plaatsen vrij. Meer info over deze wrakduikdata.

Boek over de Noordzee
Duik de Noordzee schoon probeert al sinds de oprichting met film- en fotomateriaal de Noordzee beter zichtbaar te maken. Momenteel zijn een aantal leden van het team bezig een boek te schrijven met veel informatie over de wrakken en de betrokken organisaties. Eind dit jaar komt het boek uit samen met een film van Klaudie Bartelink voor de prijs van 29,95 euro per stuk. Er is een korting mogelijk bij afname van meerdere boeken en er is een mogelijkheid om door middel van sponsoring in het boek vermeld te worden. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@getwet.nl.

Topics: Indoor training, Overleven op zee | No Comments »

Comments

You must be logged in to post a comment.