In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Watersport


« | Main | »

The North Sea: past, present and future

november 22, 2012

Onlangs is er door de Stichting Koninklijk Paleis te Amsterdam het symposium “The North Sea: past, present and future” georganiseerd waarbij Klaudie Bartelink en ik, Ben Stiefelhagen te gast waren. Tijdens dit interessante symposium waarbij Hare Majesteit de Koningin gastvrouw was kwamen sprekers aan het woord zoals Callum Roberts (Professor of Marine Conservation, Universiteit van York), Svein Jentoft (professor social science bij het Centre of Marine Resource Management van de Universiteit van Tromsø) en Maria Damanaki (Europees Commissaris voor Maritieme Zaken en Visserij). De voorzitter bij deze bijeenkomst was Han Lindeboom (Hoogleraar mariene ecologie bij Wageningen University en directielid van IMARES).

Na een uitermate gezellig gesprek met Hare Majesteit de Koningin en viceadmiraal Borsboom (commandant der Nederlandse zeestrijdkrachten) hebben we zowel het boek Wrakken, schatkamers van de Noordzee en de DVD Expeditie Doggersbank “Ontdekking van een nieuwe wildernis” overhandigd aan beiden. Ook zijn er plannen besproken om de Nederlandse Marine in 2013 te betrekken bij de herdenking van de ondergang van de HMS. Aboukir, HMS Cressy en HMS Hogue –de drie Engelse Kruisers voor de Nederlandse kust-. Later hierover meer!

Topics: Algemeen | Reacties uitgeschakeld voor The North Sea: past, present and future

Comments are closed.