In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Trainingen en de mogelijkheden

juni 10, 2020

Wij zitten inmiddels 4 maanden in het coronatijdperk. Door de 1,5 meter maatregel is het op dit moment niet mogelijk de maritieme trainingen uit te voeren. Wij hopen dat in september deze maatregel wordt losgelaten, net als in sommige andere landen in de wereld.

Op 26 september geven wij de Noordzee training vanuit Scheveningen, mits dat tegen die tijd verantwoord kan plaatsvinden.

Op zondag 12 juli starten wij, aan de hand van een protocol, met het wrakduiken op de Noordzee. Wij hopen dit jaar nog een aantal mooie wrakduikdagen te organiseren.

WrakduikspecialtyOp zaterdag 27 juni en zaterdag 4 juli wordt deel 1 gegeven in de Beldert met 3 uur theorie en 2 praktijk duiken inclusief oefeningen. Voor deze dagen hebben wij nog ruimte voor deelnemers.

Bij voldoende belangstelling starten wij in oktober de maritieme indoortrainingen weer op. Hiervoor kan een e-mail gestuurd worden naar info@getwet.nl

Op dit moment staan voor alle zondagen in november de maritieme indoortraining op de agenda. Voor 1 november, 22 november en 29 november hebben wij nog vrije plaatsen. Bij belangstelling meld je dan aan via een e-mail naar info@getwet.nl

Wij garanderen de reeds betaalde trainingen tot volle tevredenheid te gaan uitvoeren. Deze trainingen kunnen in 2020 of 2021 worden gevolgd. Zodra er meer bekent is, wordt onze site aangepast.

Topics: Indoor training, Overleven op zee, Wrakduiken | Reacties uitgeschakeld voor Trainingen en de mogelijkheden

Comments are closed.