In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon


« | Main | »

Trainingen en het coronavirus

april 9, 2020

Ook bij Get Wet Maritiem zijn alle activiteiten en trainingen per 11 maart jl. helaas stil komen te liggen. Een begrijpelijke beslissing om het voor iedereen veilig te houden. Wij volgen dezelfde lijn als alle andere Europese bedrijven.

Wij hadden de trainingsagenda’s helemaal gevuld en moesten voor een paar honderd deelnemers deze geboekte en deels betaalde trainingen annuleren. Om extra kosten en werk te besparen worden de reeds betaalde bedragen niet geretourneerd maar gaan we samen een vervangende trainingsdatum zoeken. Zodra er meer zekerheid is over het moment dat wij weer mogen opstarten, komen de nieuwe trainingsdata op de site te staan. Verder proberen wij contact op te nemen met de organisator van de groepsboekingen.

Wij garanderen de reeds betaalde trainingen tot volle tevredenheid te gaan uitvoeren. Deze trainingen kunnen in 2020 of 2021 worden gevolgd. Zodra er meer bekent is, wordt onze site aangepast.

Topics: Algemeen, Indoor training, Overleven op zee | Reacties uitgeschakeld voor Trainingen en het coronavirus

Comments are closed.