In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Watersport

Video

Get Wet Maritiem heeft in Nederland een groot netwerk in de onderwatervideografie en -fotografie. Bent u op zoek naar beeldmateriaal, dan kunnen wij dit rechstreeks leveren of u doorverwijzen. Wij hebben onder andere beeldmateriaal geleverd aan de Vara (‘De wereld draait door’ en Vroege Vogels), RTV West, Eenvandaag en het Journaal enz. De partners met wie we het meeste samenwerken zijn: Cor Kuyvenhoven (voor fotografie) en Onderwaterbeelden.nl.(voor video).

Hieronder een promotiefilm voor Get Wet Maritiem ontwikkeld voor de Duikvaker 2011. Een montage met foto’s van Cor Kuyvenhoven en Peter Verhoog.

In opdracht van de Vereniging Kust en Zee hebben we met eigen (onderwater)opnames een video gemaakt over de Gezonde Zeewijzer. Deze film op YouTube is een afgeleide van een interactieve versie die door de opdrachtgever wordt gebruikt. De video is gemaakt voor de tentoonstelling ‘Gezonde zee’ op de Pier van Scheveningen. Het duurt enige tijd om deze te downloaden. Eenmaal gedownload, blijft de film continue doorspelen. Klik hier als je de interactieve versie wil zien/downloaden.

Hieronder vindt u de trailer van de film Galapagos Islands: Paradise lost? Deze film is gemaakt in 2008 en heeft de derde prijs gewonnen bij het onderwaterfilmfestival Pav Tachov in Tjechie. Tevens de tweede prijs in de category publieksprijs bij het North Sea Film Festival. De DVD kan voor 20,- euro worden besteld (de Engelse en Nederlandse versie staat op 1 DVD). De helft van de opbrengst gaat naar Sea Shepherd. Wordt donateur van de Sea Sherperd!

Hieronder de film ‘Caught’ geproduceerd in samenwerking met EMS films en Wildlifelines. Greenpeace was de enige sponsor. We zoeken nog een extra sponsor om een lange film te maken met hetzelfde thema!

Hieronder een film waarmee wij de hoofdprijs hebben gewonnen bij de masters bij een onderwater videocompetitie: Zeelandflitsen 2009.

Deze film hebben we gemaakt voor ‘Duiken’ om lezers van dit magazine een indruk te geven van het project www.duikdenoordzeeschoon.nl.