In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Outdoor

Maritieme outdoor training

 

Als vervolg op de succesvolle training bij het Falck maritieme trainingscentrum heeft Get Wet Maritiem er een extra trainingsmogelijkheid bij. De normale maritieme training in het zwembad wordt uitgebreid met een buitenwater gedeelte van 1,5 tot 2 uur. Dit is een pittige training voor mensen met durf en een goede conditie, die al eerder aan de standaard maritieme training hebben deelgenomen.

Programma

10:00 uur
Verzamelen in het Restaurant Schietbaan Europoort voor de brunch.

11:00 uur
Start briefing van alle cursisten.

12:00 uur
Start training

16:30 uur
Einde training, briefing en uitdeling van de certificaten.

Als het videoprogramma begint, gaan diegene die meedoen aan het outdoorprogramma naar Falck om alvast met een aantal onderdelen te beginnen. Alle oefeningen in het zwembad moeten de cursisten reeds eerder gedaan hebben, zodat ze snel maar veilig uitgevoerd kunnen worden.

Het programma start met de ‘Auto te water’. Om deze oefening moeilijker te maken worden de ramen erin gezet en wordt er in twee oefeningen eerst 45°, daarna 180° met de kooi gedraaid. De cursist zal eerst het raam moeten verwijderen, voordat hij/zij de kooi kan verlaten. Afhankelijk van de buitentemperatuur werken we binnen in hoog tempo nog een aantal oefeningen af en gaan dan naar buiten om de training daar voort te zetten.

Buitenprogramma

Na afloop van het buitenprogramma volgt de pauze met koffie of thee en een snack om weer op verhaal te komen. Daarna vervolgen we deze trainingsdag weer binnen met alle effecten zoals golven, wind, regen, duisternis en bliksem. Hier zullen we als “outdoor-team” natuurlijk de andere cursisten laten zien hoeveel energie we nog over hebben.

Het heeft alleen maar zin om deel te nemen aan dit programma als de cursist over voldoende fysiek vermogen en een flinke portie doorzettingsvermogen beschikt.

Klik hier voor de prijs.

Voorwaarde voor deelname

REEDS EERDER TE HEBBEN DEELGENOMEN AAN DE MARITIEME ZWEMBADTRAINING.