In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Indoor

Maritieme indoor training

Get Wet Maritiem verzorgt al meer dan 35 jaar de succesvolle maritieme indoor training voor watersporters uit Nederland, Duitsland en België. De training wordt uitgevoerd op de Heijplaat in Rotterdam in het grote overdekte zoetwater trainingsbad van STC-KNRM. Het zwembad heeft een gemiddelde watertemperatuur van ± 24 graden Celsius. De afmetingen van het zwembad zijn: lengte 30 m, breedte 14 m, diepte 3 m. Deze trainingslocatie is uniek in Nederland en zeer goed bruikbaar voor het trainen van watersporters. Als eindoefening hebben we een uur windkracht 7, storm, golven van 1½ meter, duisternis en bliksem.

Aanmelden voor een training via info@getwet.nl

Maritieme training_lr_DSC2676

Klik hier voor het artikel blad Duiken.

Klik op de link voor de belevingsfilm van Lynn en Carla https://youtu.be/2YuhXE4IPOI

Klik hier voor artikel-indoor-training.

In het kort

10:00 uur
De dag begint met een brunch met diverse broodjes, koffie en thee. Een gezellig begin van een leuke en leerzame trainingsdag.

10:45 uur
Briefing.

11:30 uur
Zwembadtraining. Alle onderdelen worden door kleine groepen in een circuit uitgevoerd, zodat er maximaal van het bad gebruik kan worden gemaakt. Ieder groepje (8 tot 10 personen) heeft zijn eigen instructeur voor uitleg en begeleiding.

16:00 uur
Einde van de training is er een gezellige debriefing.

Voorwaarden voor deelname

Door het volgen van deze training leert u hoe u in het water kunt overleven. Iedereen die in het bezit is van een goede gezondheid en een zwemdiploma kan meedoen. Kinderen kunnen vanaf 14 jaar onder toezicht van een volwassene deelnemen. Deelname aan deze training is geheel op eigen risico. De deelnemers dienen hun sieraden af te doen. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Get Wet Maritiem beschikt natuurlijk wel over een WA verzekering. Zie algemene voorwaarden.

Wat kost het?

Klik hier voor de prijs.

Wat heeft u nodig?

Voor verhuur prijzen kijk op de tarieven pagina.

Faciliteiten in het zwembad