In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Teambuilding

Geheel verzorgd vanaf € 135,- per persoon (excl. BTW) 

Get Wet Maritiem verzorgt al 30 jaar spetterende trainingen en teambuildingen op en in het water. Het geven van een leuke en (in)spannende teambuildingstraining is ons dan ook wel toevertrouwd. Groepsgrootte 6 – 50 mensen. 

Weet u hoe uw personeel zou reageren in onverwachte situaties? Zouden ze elkaar te hulp schieten? We kunnen een hele leuke en leerzame dag voor u organiseren, waarbij onze trainers het teamgevoel sterker maken. Voor het basispakket hebben wij 7 unieke opdrachten ontwikkeld waarbij het aankomt op samenwerking, vertrouwen, durf, het houden van controle en motivatie. Het progamma duurt 4 uur. Er zit een uitgekiende opbouw in van goede instructie onder eenvoudige omstandigheden tot redzaamheid van de groep onder extreme omstandigheden. Men ziet elkaar eens in een compleet andere situatie, wat bijzondere resultaten kan opleveren.

Programma:

Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

Er zijn ruime kleedkamers, lockers en mogelijkheden om te douchen. Het is raadzaam om zwemkleding mee te nemen. Indien een deelnemer een oefening wil overslaan, is dat uiteraard geen probleem. Niets is verplicht en niemand wordt gedwongen. 

[…] Na een korte pauze maken we ons gereed voor zestig minuten storm op zee. Lichten gaan uit, bliksemschichten schieten door de ruimte en het zwembad kolkt. Golven van 1,5 meter laten de rubberboten en het reddingsvlot gevaarlijk heen en weer gaan. […]

[…] En als team hebben we een flinke prestatie verzet maar super veel lol gehad. Het is duidelijk dat je samen sterker bent en zo ook je overlevingskansen vergroot. […]