In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Watersport

Teambuilding Noordzee

“We hebben een paar weken geleden gehoord dat we een dag gaan zeilen met ons managementteam. Vanochtend kregen we een briefing. Uit voorzorg – je weet maar nooit wat er gebeurt – kregen we een neopreen duikpak en duikschoentjes. Eenmaal op open zee werden we met met vlot en al overboord gezet. De sleepboot liet ons een half uurtje alleen. Ongelooflijk wat er dan gebeurt in zo’n groep! Ik vergeet nooit meer hoe we elkaar glazig aankeken en nauwelijks wisten hoe we tot actie moesten overgaan. Als het er echt op aankomt, dan komt de ware aard van mensen boven.”
MT-lid van een gerenommeerde bank

Hierboven staat een voorbeeld beschreven wat er mogelijk is bij een teambuilding op zee. Echter, de meeste bedrijven kiezen voor een minder extreme vorm. Een leuke dag, waarbij we als team opdrachten moeten uitvoeren in de haven van Schevenigen en op zee. De teambuilding Noordzee start bij Watersportverbond in Scheveningen. Hier vindt de briefing plaats. Daarna volgt het praktijkdeel op open zee. Bij slecht weer vindt de teambuilding plaats in de voorhaven. Het is ook mogelijk deze training op een andere locatie te geven. Deze training is geschikt van 20 tot 50 deelnemers.

Programmavoorstel kan bestaan uit een half of een compleet dagprogramma

Ontvangst met koffie en thee en uitleg van het programma.

Briefing met betrekking tot de teamopdrachten. Indeling in groepen.

Gezamenlijke lunch. De lunch bestaat uit soep, diverse broodjes, melk en koffie/thee.

Praktijkgedeelte vanaf de sleepboot op open zee.

Evaluatie en uitdelen van de certificaten.

In overleg kan tevens een borrel en/of diner worden georganiseerd.

Uitleg theorieprogramma

Uitleg praktijkprogramma

Wie kan er meedoen?

Iedereen die in het bezit is van een goede gezondheid en een zwemdiploma. Deelname aan deze training is geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Get Wet Maritiem heeft uiteraard wel een WA verzekering.

Wat moet je meenemen?

Na de training is er gelegenheid om te douchen. Er zijn heren- en dameskleedkamers aanwezig.

Klik hier voor de prijs.