In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Maritieme indoor training

Get Wet Maritiem verzorgt al meer dan 30 jaar de succesvolle maritieme indoor training voor watersporters uit Nederland, Duitsland en België. De training wordt uitgevoerd op de Heijplaat in Rotterdam in het grote overdekte zoetwater trainingsbad van STC-KNRM. Het zwembad heeft een gemiddelde watertemperatuur van ± 24 graden Celsius. De afmetingen van het zwembad zijn: lengte 30 m, breedte 14 m, diepte 3 m. Deze trainingslocatie is uniek in Nederland en zeer goed bruikbaar voor het trainen van watersporters. Als eindoefening hebben we een uur windkracht 7, storm, golven van 1½ meter, duisternis en bliksem.

Aanmelden voor de training via info@getwet.nl

Indoor training Lynn en Carla

Klik hier voor het artikel blad Duiken.

Klik hier voor artikel-indoor-training.

In het kort

10:00 uur
De dag begint met een brunch met diverse broodjes, koffie en thee. Een gezellig begin van een leuke en leerzame trainingsdag.

10:45 uur
Briefing.

11:30 uur
Zwembadtraining. Alle onderdelen worden door kleine groepen in een circuit uitgevoerd, zodat er maximaal van het bad gebruik kan worden gemaakt. Ieder groepje (8 tot 10 personen) heeft zijn eigen instructeur voor uitleg en begeleiding.

16:00 uur
Einde van de training is er een gezellige debriefing.

Voorwaarden voor deelname

Door het volgen van deze training leert u hoe u in het water kunt overleven. Iedereen die in het bezit is van een goede gezondheid en een zwemdiploma kan meedoen. Kinderen kunnen vanaf 14 jaar onder toezicht van een volwassene deelnemen. Deelname aan deze training is geheel op eigen risico. De deelnemers dienen hun sieraden af te doen. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid. Get Wet Maritiem beschikt natuurlijk wel over een WA verzekering. Zie algemene voorwaarden.

Wat kost het?

Klik hier voor de prijs.

Wat heeft u nodig?

Voor verhuur prijzen kijk op de tarieven pagina.

Faciliteiten in het zwembad

Vrije valboot

We hebben een nieuwe module aan het maritieme veiligheidsprogramma toegevoegd. Het is nu mogelijk om in combinatie met de zwembadtraining een spectaculaire ontsnapping mee te maken.

Als er schepen of booreilanden ernstig in de problemen zijn kan de bemanning met een vrije valboot proberen in veiligheid te komen. De vrije valboot hangt 11 meter boven het water en wordt gebruikt om deze bemanningen te trainen. Een evacuatie moet altijd zo snel en veilig mogelijk verlopen.

De vrije valboot  is een aluminium boot die plaats biedt aan 14 cursisten en 1 instructeur. In de boot bevinden zich speciale stoelen, waarin je half achteroverliggend plaats neemt en jezelf moet vast gordelen met heup, borst en hoofdgordels. Na controle van de instructeur gaat ook deze op zijn plaats zitten en kan het aftellen beginnen…

De boot bereikt een snelheid van 60 km/uur en voor 0,03 seconden sta je bloot aan 4 G-kracht. 20 meter verder duikt de boot weer druipend uit het water op, waarna de instructeur hem veilig naar de kant stuurt. Een bijzondere ervaring met een zeer vernuftig geconstrueerde reddingsboot. Klik hier voor de meerprijs.