In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Facebook

Contact

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Watersport

Tarieven

Kosten Noordzee training
Deze geheel verzorgde dag kost € 75,- per persoon. Deze prijs is inclusief lesboek, lunch, koffie, thee, koekjes en certificaat.

Kosten OPST
Klik hier voor het tarief voor de Offshore Personal Survival Training (OPST).

Kosten maritieme indoor training
Deze geheel verzorgde dag kost € 75,- per persoon inclusief uitgebreide brunch en in de pauze thee, koffie, koekjes en certificaat.

Voor de toeschouwer en/of fotograaf: € 20,- p.p. inclusief uitgebreide brunch en in de pauze thee, koffie en koekjes.

Meerprijs vrije val boot
De vrije val is alleen mogelijk in combinatie bij deelname aan een maritieme indoor training. De meerprijs voor een val met de valboot bedraagt € 25,- p.p. en kan alleen doorgaan met een volle bezetting van 11 personen.

Kosten huur materialen
De vergoeding voor het huren van een duikpak inclusief duikschoentjes is € 12,50. Mail ons minimaal 5 dagen van tevoren de gewenste maten (lichaamslengte, schoenmaat, gewicht, man/vrouw).

Inschrijving en groepskorting
Er kan individueel ingeschreven worden of in groepen. Vanaf 20 personen geven we een groepskorting van 5%. Deze korting wordt alleen gegeven wanneer er één persoon als contactpersoon optreedt voor de groep.

Betalingen
KvK nummer is 27128817. BTW nummer 078189299/B01.

IBAN nummer:  NL 79 INGB 0000055925. Het BIC nummer is INGBNL2A.

Vermeld bij betalingen het factuurnummer, de datum van de training, het aantal personen en de naam van de contactpersoon.