In het kort

Get Wet Maritiem verzorgt veiligheidstrainingen en bijzondere activiteiten in en op het water voor bedrijven, watersporters, duikers en vrijgezellengroepen.

Bent u geïnteresseerd?

Voor vragen, aanmeldingen, boekingen of opties, kunt u terecht bij:

Ben Stiefelhagen
mobiel: +31 6 54 93 69 40
e-mail: info@getwet.nl

Facebook

Media

Get Wet Maritiem is met onder andere het project Duik de Noordzee Schoon verschenen in de media..

[Lees meer..]

RSS Duik de NZ schoon

Watersport

Waarom is een veiligheidstraining belangrijk voor u?

Jaarlijks komen er honderden watersporters in Nederland in de problemenSoms met fatale afloop. Door het volgen van een maritieme veiligheidstraining leert u hoe u de kans op ongevallen kunt verminderen. U leert ook hoe u adequaat moet reageren, mocht u toch in de problemen komen.

Opleidingsmogelijkheden

  1. Martieme indoor training. Deze training vindt plaats bij STC-KNRM, een overdekt zwembad waar we overlevingsvaardigheden kunnen trainen. Eerst op vlak water en daarna met wind, golven en regen.
  2. Noordzee training: Tijdens deze eendaagse trainingsdag wordt onderkoeling en de werking van reddingsmiddelen en technieken in theorie uitgelegd en op de Noordzee uitgebreid geoefend.
  3. Offshore Personal Survival Training (OPST). Deze training is speciaal voor zeilers. In deze uitgebreide cursus behandelen we naast het maritieme deel ook de theorie- en praktijkmodule ‘Brandbestrijding aan boord’. Na het behalen van het examen ontvangt u een certificaat om deel te nemen aan alle internationale zeilwedstrijden. Deze is vier jaar geldig en wordt erkend door de Noordzee Club, het KNWV, de ISAF en de RORC.

Klik hier voor de prijzen.

 

Download nu de folder!